Kylling i kokosmel

Ingredienser

  • 1 kylling, parteret
  • 1 1/2 kopper kokosmel
  • 1 kop brødkrummer, eller rasp
  • 2 æg
  • 60 gram margarine, smeltet
Fedtfattig

Bland kokosmel og brødkrummer sammen i en skål. Pisk æggene let og hæld dem op på en tallerken. Hæld margarinen i et ildfast fad. Dyp kyllingestykkerne i æggesnapsen, og rul dem derefter i kokosblandingen. Kom kyllingen i et ildfast fad. Forvarm ovnen til 175 grader. Bag kyllingen i 25 minutter, vend den og bag videre i 25 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.