Kylling med soltørrede tomater

Hvem elsker ikke stegt kyllingebryst? Her suppleres kyllingen med en skøn og appetitlig rød tomatsovs, tilsat ost og soltørrede tomater, som giver sovsen en ekstra cremet konsistens og en intens smag af tomat. En velsmagende og nærende hovedret, som hele familien vil være vilde med.

  • Kyllingen kan også serveres med pasta og brød.

Ingredienser

Skær hvert kyllingebryst over på langs. Drys salt og peber over og steg kyllingen i margarine ca. 8 minutter på hver side. Tag kyllingen af panden, læg den på et fad og pak den ind i sølvpapir, så den holdes varm.

Kom løget på panden og lad det simre i ca. 4-5 minutter, det skal ikke brunes. Kom tomaterne på panden og lad det hele simre i 2-3 minutter. Hæld vinen ved og lad det koge ned til 1/3.

Hæld sovsen i en blender. Tilsæt osten sammen med de soltørrede tomater (hvis osten ikke allerede indeholder tomater) og blend i et par minutter.

Hæld sovsen tilbage på panden og varm den godt igennem. Hæld sovsen over kyllingen og servér med salat og flutes.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.