Chokoladekage med Kahlua likør

Elsker du chokoladekage og kahlua så er der ingen vej udenom denne opskrift.

Ingredienser

Creme

Kagen:
Bland kakao og kogende vand sammen, lad det køle af, og kom likøren i. Pisk sukker og margarine sammen og kom æggene i. Bland de tørre ingrediensen sammen. Kom de tørre ingredienser og kakaoblandingen, på skift, ned i æggeblandingen. Hæld dejen i 2 mellemstore, runde forme. Bag kagen ved 180-200 grader, indtil dejen ikke længere hænger fast i formen. Lad den køle.

Creme:
Smelt chokoladen, kom margarinen i og pisk. Opløs kaffepulveret i likøren, og kom det i chokoladen.

Smør ribsgelé på den ene kagebund, kom ¼ af cremen på. Læg den anden bund over og smør resten af cremen på kagens top og sider. Hvis kagebundene er tørre, kan man hælde lidt likør på.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.