Tortellini med ost

Ingredienser

1. Kom 6 deciliter vand i en gryde.
2. Kom 1 teskefuld salt i vandet, når det begynder at koge.
3. Skyl pebrene og skær dem i terninger.
4. Skær pølserne i tynde skiver.
5. Kom mælk, vand, fløde, ost og mel i en gryde.
6. Varm ved svag varme, indtil osten er smeltet, og sovsen er begyndt at blive lidt tyk. Der skal røres konstant.
7. Kom peber, bouillon og pølser i, og lad det simre i cirka 3 minutter.
8. Si vandet fra pastaen, når den er kogt. Kom pastaen i en skål og hæld sovsen over.
9. Velbekomme.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.