Ostehorn

ostehorn som laves med lidt skinkeost på før de rulles sammen til horn, lidt ligesom når man laver pølsehorn.

Ingredienser

Opløs gæren i vandet, i en skål. Kom mel, sukker, salt, æg, A38 og margarinen i. Rør eller ælt det hele godt sammen. Lad dejen hæve i 30 minutter, tildækket, på et lunt sted. Del dejen i 4 dele og rul hver del ud i en cirkel. Skær cirkelen ud i 8 trekanter. Kom en klat skinkeost på den brede ende af trekanten, og rul den op, (lige som når man laver pølsehorn). Læg hornene på en plade med bagepapir, og bag ved 225 grader i cirka 15 minutter.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.