Æggemælk

Æggemælk er en gammel dessert, som kan være svært at finde opskriften på. Heldigvis har vi den til dig her.

Ingredienser

Varm mælken. Ryst mel og 1 deciliter koldt vand sammen, og rør det i den varme mælk. Kog blandingen ved svag varme i 5-10 minutter.

Kog sveskerne i vand til de er møre. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommerne sammen med sukkeret, og kom den varme mælk i, lidt efter lidt.

Hæld blandingen i en gryde og kom salt, margarine og vanilje i. Varm det igennem uden at det koger. Kom sveskerne i, og læg æggehvidekugler ovenpå.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.