Rejer med karryfløde
Ingredienser
- 2 dl ris (kogte)
- 2 1/2 æg (hårdkogte)
- 200 g rejer
- 3 tomater
- 1/2 agurk
- 1 rød peberfrugt
- 2 1/2 spsk purløg (hakkede)
- 1 hoved salat eller kinakål, grofthakket
Sauce
- 400 g creme fraiche 9%
- 2 tsk karry (mild)
- 4 spsk ketchup
- 1/2 tsk salt
Skær tomater og æg i både, skær peber og agurk i mindre stykker. Kom ris, salat tomater, peber, rejer og agurk i en skål, og pynt med æg og purløg.
Bland alle ingredienserne til saucen sammen, og servér ved siden af. Denne ret er god som forret, eller som hovedret, serveret sammen med ristet brød med smør.
- Indsendt af
- d.
- 11.02.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Skaldyr ›
- Rejer