Kartofler med ost

Ingredienser

  • 6 kartofler (store)
  • 2 1/2 kopper revet ost 26% (cirka 250 gram)
  • 50 g margarine
  • 1 bæger (200 gram) creme fraiche 18%
  • ½ løg, finthakket
  • Salt, peber og paprika

Kog kartoflerne, pil dem og skær dem i skiver (det er godt at bruge kolde kartofler fra dagen før). Varm ovnen op til 175 grader. Smør et ildfast fad med lidt margarine. Varm resten af margarinen sammen med 2 kopper ost i en gryde, ved svag varme, under konstant omrøring. Tag gryden af varmen når osten er smeltet, og kom creme fraichen og løget i. Krydr med salt og peber. Kom forsigtigt kartoflerne i, og hæld det hele i det ildfaste fad. Drys resten af osten over, og krydr med paprika. Bag i cirka 30 minutter.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.