Champignon med bacon

Ingredienser

Varm ovnen op til 190 grader. Smør et ildfast fad med lidt margarine. Vask champignonerne og dup dem tørre. Skær stilkene af og hak dem fint. Varm løg, bacon, peber, og champignonstilke sammen på en pande, og krydr med salt og peber, og lad det simre til det er mørt. Hæld dette i en skål og rør osten i. Kom forsigtigt blandingen i champignonerne og tryg let på dem med en gaffel. Smelt margarinen og bland rasp og persille i. Hold ved champignonerne og tryk fyldsiden let ned i raspblandingen. Kom derefter champignonerne i et ildfast fad og hæld ¼ kop varmt vand ved. Bag i 15-20 minutter.

Tip: Det er muligt at gemme de fyldte champignoner i køleskabet i 2 dage, inden de bliver bagt, bare man sørger for at lukke fadet godt.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.