Skaldyrmousse – Opskrift med skaldyr

Skaldyrmousse med muslinger.

Ingredienser

Sauce

Kom muslingerne i en blender og blend, tilsæt dernæst æggeblommerne en ad gangen, derefter fløde, og til sidst æggehviderne. Krydr og kom det i køleskabet.

Pensl fire små forme med margarine og hæld blandingen i. Bag i vandbad i 15 minutter ved 180-190 grader. Varm 1 spiseskefuld margarine på en pande og lad løgene simre deri. Kom bouillon i, sammen med grapesaft og skræl. Lad dette koge lidt ned. Kom fløde og ost i. Kom margarinen i, lidt ad gangen, når osten er smeltet. Kom skaldyrsmoussen på en tallerken og hæld saucen over, pynt med dild.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.