Fiskeruller med mexicansk sauce

Ingredienser

Sauce

Ris

Fisken:
Bland vand og krydderier sammen i en gryde og lad det koge. Rul fiskefileterne op og hold dem på plads med tandstikker. Kom rullerne i det kogende vand, og lad dem koge i 3-5 minutter.

Sauce:
Skær champignonerne i skiver og hak løget. Skær peberen i tynde skiver. Steg løg, champignoner og peber i margarine, i en gryde. Rør melet i. Kom fløde, frugtjuice, sojasauce og ketchup i. Rør det sammen og tilsæt dernæst, peber, bouillon og krydderier. Lad dette simre i 5-10 minutter ved svag varme.

Ris:
Kom vand og fiskebouillon i en gryde og lad det koge. Kom risene i, og lad dem koge i 10 minutter, tag gryden af varmen, og lad det hele stå og trække i 10 minutter.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.