Hellefylder i kokoskarry

Ingredienser

Sovs

Fedtfattig

Drys salt og peber på fisken, og steg den på en pande i lidt margarine. Tag fisken op og læg den på et fad. Riv kokosnødderne ned i en skål. Varm vand og eddike sammen på panden, og hæld det over kokosnødderne. Rør det sammen, indtil blandingen er jævn. Kom maizenamel, koriander og turmeric i.
Brun løget i lidt margarine og tilsæt hvidløg, og kom gerne mere margarine på panden, hvis det er nødvendigt. Hæld kokosblandingen ved og lad det simre et øjeblik. Læg fisken i sovsen og lad den varme. Hvis sovsen bliver for tyk, kan den tyndes med lidt vand. Hæld det hele i et fad. Tag jogurten og varm den på panden under konstant omrøring. Hæld den så over fisken. Servér med salat og flutes.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.