Rødspætte i sovs

Opskrift på rødspættefileter i en skøn sovs med ærter, fløde, gulerødder og vin. Kan serveres med brød, ris og kartofler.

Ingredienser

Sovs

Varm ovnen op til 200 grader. Læg fiskefileterne i smurt ildfast fad og drys salt over. Læg sølvpapir over fadet, og bag fisken i 10-15 minutter. Lad saften dryppe fra ærterne, og kom dem i en blender. Hæld fløde i og blend, til det bliver til grøn sovs.

Kom blandingen i en gryde og lad den simre lidt, krydr med salt og peber. Rør margarine og mel sammen, kom det i sovsen, og lad den simre videre. Kom vinen i.

Kog gulerødderne. Hæld væsken fra fisken væk, og hæld derefter sovsen over fisken på fadet. Pynt med kogte gulerødder, skåret i strimler.

Servér med brød, ris og kogte kartofler.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.