Svinekoteletter med banansovs

Prøv denne underfundige ret på svinekoteletter med banansovs.

Ingredienser

Rens kødet, dup det tørt, og brun det på en pande i lidt margarine. Krydr med salt og peber. Lad koteletterne stege færdige på panden, eller i et ildfast fad i ovnen, ved svag varme. Skær porren i skiver og steg dem på en pande i lidt margarine, drys karry over. Tilsæt varmt vand og fløde, og lad dette koge i 3-4 minutter. Krydr evt. med bouillon. Skær bananen i skiver og kom dem på panden. Læg også koteletterne på panden, og varm det hele godt igennem. Servér med ris og grøn salat.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.