Italiensk kødret

Ingredienser

Fedtfattig

Kog pastaen efter vejledningen på pakken. Hak løgene og brun dem på panden i 3 spiseskefulde margarine, sammen med kødet. Tilsæt ketchup, salt, peber, hvidløgspulver, basilikum og suppeterningen. Lad dette simre i 10-15 minutter.

Smelt 1½ spiseskefuld margarine og kom melet i, udtynd det med mælken. Lad dette koge i 5 minutter, og krydr derefter med salt og peber.

Tilsæt halvdelen af osten og lad den smelte. Kom halvdelen af makaronierne i et smurt ildfast fad, hæld derefter halvdelen af kødet i, og derefter lidt sovs.

Hæld resten af makaronierne over, derefter resten af kødet og resten af sovsen. Drys revet ost over, og bag ved 225-250 grader i cirka 15 minutter. Servér ketchup til.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.