Kyllingepie

Ingredienser

Dej

Fjern skindet fra kyllingebrysterne og skær dem i tern (cirka 2x2 cm). Krydr kødet med salt og peber, og steg det i margarine i 8-10 minutter. Hæld bouillon og grøntsager ved. Lad dette simre under låg i 10 minutter. Rør maizenamelet i vandet, og hæld det på panden. Rør det hele sammen. Kom sherry og creme fraiche i. Kom dette i et dybt ildfast fad og drys ost over.
Varm vand og margarine sammen i en gryde, til margarinen er smeltet. Kom mel i og rør konstant, indtil blandingen bliver tyk, men smidig. Tag gryden af varmen. Kom æggene i, et ad gangen. Rør dejen godt sammen, og hæld den over kyllingen, og den må ikke glattes. Bag ved 200 grader i 20 minutter, stil derefter ovnen på 175 grader, og bag videre i 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.