Kage med mandler og chokolademousse

Til 14 personer

Chokolademousse

Bund

Pynt

Chokolademousse:
Hæld kaffen i en gryde og kom chokoladen i, lad den smelte. Pisk æggeblommerne til de bliver lyse og luftige. Pisk chokoladen sammen med æggeblommerne og kom sherry i, lad dette køle.
Rør sukker og margarine sammen, til det er let og lyst. Rør chokoladeblandingen i. Pisk æggehviderne stive og bland dem i chokoladeblandingen, meget forsigtigt og lidt ad gangen. Læg plastikfilm i en stor skål (cirka 24-26 cm i diameter). Hæld blandingen i, og lad den stå på køl i cirka 4-6 timer.

Bund:
Pisk fløden og kom sukker og sherry ved. Pisk blandingen til den bliver lidt stiv. Del blandingen i to dele, hvoraf den ene skal bruges til pynt. Bland chokolade, mandler og biscuits i den anden halvdel af blandingen. Smør det på tærtebunden. Vend skålen med chokoladeblandingen oven på tærtebunden (forsigtigt), fjern plasticfilmen og sæt kagen på køl. Pynt med flødeblandingen, jordbær og revet chokolade.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.