Cognac-is

Ingredienser

Sauce

Pynt

Pisk vanillesukker, æggeblommer og flormelis sammen, til blandingen er let og lys. Pisk fløden og bland den sammen med creme fraiche. Kom flødeblandingen i æggeblandingen, og tilsæt cognac. Hæld det i en bøtte, der kan tåle frost, og frys isen i minimum 5 timer.

Læg dadlerne i cognac natten over. Rist hasselnøddeflagerne. Smelt sukkeret på en pande og lad det brune lidt. Kom vandet ved, og rør godt. Tilsæt fløde. Tag panden af varmen. Tilsæt derefter cognac og rør det hele sammen. Lad det køle. Lav kugler af isen, og servér sammen med karamelsaucen og dadlerne, og det hele drysset med hasselnøddeflager.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.