Kylling med mynte

Ingredienser

  • 6 kyllingefileter uden skind
  • citronpeber
  • olie til stegning
  • 600 gram champignon, hakket
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • saft fra 1/2 citron
  • 3/4 kop fløde
  • ½ kop parmesanost, revet
  • 2 spiseskefulde frisk mynte, hakket

Varm olien på en pande og steg kyllingefileterne i 2 minutter på hver side. Krydr med peber. Tag kyllingen af panden og læg den til side. Steg champignonerne i olien og tilsæt hvidløg. Kom kyllingen tilbage på panden. Hæld citronsaften over, og dernæst fløden. Drys revet ost over. Læg et låg på panden, og lad dette simre i cirka 7 minutter. Drys mynten over lige inden retten serveres.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.