Chokoladedessert med mokkasauce

Ingredienser

Sauce

Klæd en brødform med sølvpapir, både bund og sider. Smelt chokolade og margarine sammen over vandbad. Hæld det i en stor skål, og lad det køle lidt. Pisk fløden. Pisk sukker og æggeblommer sammen til det er lyst og let. Bland æggesnapsen med chokoladeblandingen. Rør lidt af fløden i, og derefter resten. Hæld det i formen, glat overfladen ud, og læg ladyfingers på. Lad dette stå i køleskabet natten over.

Sauce:
Varm mælken op til kogepunktet, og kom derefter sukker og kaffepulver i. Rør til sukkeret og kaffen er smeltet. Pisk æggeblommerne, og hæld lidt af mælkeblandingen i, og pisk videre. Hæld æggesnapsen i gryden. Lad blandingen komme op at koge, men rør konstant. Kog den, indtil den begynder at blive lidt tyk. Si den derefter ned i en skål, og bland Tia Maria i. Lad saucen køle.
Vend desserten på en tallerken og pil sølvpapiret af. Skær den ud i passende skiver, og servér med sovsen og evt. pisket fløde.

Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.