Dessert med ananas

Dessert med ananas, husblas, æg og fløde. Bliver til en budding og pyntes med revet chokolade.

Ingredienser

Hæld ananassen i en si, så saften kan dryppe af (gem en spiseskefuld). Læg husblassen i blød i kold vand. Pisk fløden. Hak ananassen. Pisk æg og sukker sammen. Hæld vandet fra husblassen, og lad det smelte over vandbad. Køl det med en spiseskefuld ananassaft.

Hæld det i en tynd stråle ned i æggeblandingen og rør rundt imens. Når æggeblandingen er ved at være lidt stiv, kommes skyr, pisket fløde og hakket ananas i.

Hæld blandingen i en glasskål og pynt efter smag, evt. med revet chokolade. Gem på køl, indtil buddingen er blevet helt stiv.

Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.