Pæredessert

En dejlig dessert med pærer og en skøn sauce af kakao, chokolade og fløde.

Til 4 personer

Sauce

Pynt

Vask pærerne og fjern kernehusene, uden at ødelægge pærerne. Lad stilken blive på. Fjern evt. skrællet, men det må også godt blive på. Kom sukker og hvidvin i en gryde, læg pærerne i og hæld vand i gryden, indtil det dækker pærerne. Lad dette simre i 10-15 minutter. Pisk æggeblommer og sukker sammen til blandingen er let og lys. Kom kakao i, lidt ad gangen. Pisk blandingen, over vandbad, og tilsæt fløden, lidt ad gangen. Tilsæt den hakkede chokolade til sidst. Bliv ved med at piske indtil blandingen begynder at blive tykkere, lad den ikke koge. Kom pærerne på 4 tallerkener, én på hver. Skær evt. en skive af, nederst på pærerne, så de kan stå. Hæld sovsen rundt om, eller over pærerne. Lav mønster i sovsen med lidt fløde eller creme fraiche, og servér resten i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.