Kylling med soja

Ingredienser

  • 700-800 gram kylling, skåret i terninger
  • ½ teskefuld nykværnet, hvid peber
  • 3 deciliter Uncle Bens ris

Dressing

Bland sojasauce, olie og peber. Læg kyllingeterningerne i et ildfast fad og hæld sojablandingen over. Lad dette trække i 10 minutter. Kom fadet i ovnen og steg kyllingen i 20 minutter, ved 200 grader, på den midterste rille. Kog risene i bouillonen. Steg baconstykkerne. Læg baconen på noget køkkenrulle og lad fedtet dryppe af. Skær icebergsalat, agurker og champignonerne i mundrette stykker. Rens purløgene og skær dem i tynde skiver. Læg kyllingen på midten af et stort fad, læg risene rundt om kyllingen, og pynt risene med purløg. Læg grøntsagerne rundt om risene. Drys baconen over kyllingen. Drys evt. også parmesanost over. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over risene og grøntsagerne.

Indsendt af
d.
13.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.