Kylling med citron og timian

Med nogle gode kyllingelår kan du få en rigtig skøn ret med denne opskrift. Indeholder hvidvin, citron og krydderurter.

Ingredienser

Fedtfattig

Kom kyllingen i et smurt ildfast fad. Knus hvidløgsfeddene og drys dem over kyllingen. Skær citronen i 8 store stykker og kom dem i fadet.

Drys kyllingen med frisk timian og hæld olien over. Rør dette lidt sammen, og det er nemmest at gøre med hænderne. Lad skindet på kyllingen vende op. Drys salt og peber over. Luk fadet med sølvpapir, og kom det i en 160 grader varm ovn i 2 timer. Fjern sølvpapiret, og hæv temperaturen til 200 grader, hvorefter kyllingen steger videre i cirka ½ time.

Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
13.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.