Couscous med kylling

  • Satay krydderiet giver couscousen en flot gul farve.

Til 3 personer

Fedtfattig

Bland satay krydderiet med olie efter pakkens anvisning, og lad kyllingestykkerne trække i marinaden i en time.

Steg kyllingen på panden. Hak rødløget og kom det ligeledes på panden.

Kog vand i en gryde og kom couscous i. Når couscoussen er kogt, hældes den i en stor skål sammen med kyllingen og rødløget.

Skær spinaten i mundrette stykker, og steg den på panden sammen med presset hvidløg og finthakket ingefær. Kom ligeledes dette i skålen.

Tilsæt soltørrede tomater, feta og solsikkefrø.

Servér med godt brød.

Indsendt af
d.
13.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.