Kalvefars i ovn

En dejlig farsret som laves i ovnen.

Ingredienser

  • 400 gram mager kalve- eller oksefars
  • 1 løg, hakket
  • lidt olie
  • 8 kartofler (store)
  • 4 tomater, skåret i skiver
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1/2 tsk timian
  • 1 deciliter 5% mornay sauce
  • 1 dl revet ost
Fedtfattig

Svits løg og fars, på en pande, i en lille smule olie. Tilsæt karry, hvidløg, salt og peber. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Kom et lag kartofler i et ildfast fad, derpå et tyndt lag fars og tomatskiver, og dette gentages. Slut af med sauce og revet ost. Kom fadet i ovnen, og steg retten i cirka 1 time ved 200 grader.

Indsendt af
d.
14.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.