Mandelhorn

Ingredienser

  • 250 gram marcipanmasse
  • Opskriften giver cirka 20 fine, små mandelhorn

Ælt marcipanmassen med sigtet flormelis sammen med 1 lille, eller godt halvdelen af en stor æggehvide. Form dejen til tynde stænger, som klemmes trekantede med fingrene, eller mod bordet.
Skær stængerne i 5-6 cm lange stykker. Krum dem let, og spids dem lidt til i enderne. Skold og smut mandlerne, og skær dem i flager. Pensl hornene med æggehvide, og dyp dem i mandelflager.
Læg mandelhornene på en plade med bagepapir, og bag dem 6-8 minutter ved 225 grader, på ovnens midterste ribbe. Lad dem køle af på bageristen. Mandelhornene kan fryses og gemmes i 2-3 måneder.

Indsendt af
d.
14.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.