Gryde med karry og ananas

Spændende gryde med mørt svinekød og friske stykker æble, der fungerer fantastisk med karryen. Endnu friskere bliver retten med det eksotiske præg af syrligt-sød ananas. Bønnespirer giver en god struktur og et sprødt bid.

  • Med karry og ananas får gryden masser af smag og farve.

Til 4 personer

Fedtfattig

Brænd karryen af i margarine. Svits løget. Tilsæt kødet og brun det lidt. Tilsæt æblerne. Kom bouillon ved. Lad retten småsimre, til kødet er mørt. Jævn sovsen. Til sidst kommes bønnespirer og ananas i. Derefter skal retten ikke koge, kun være varm, fordi der skal være bid i bønnespirerne og ananasen. Serveres med løse ris og brød.

Indsendt af
d.
17.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.