Kage med appelsinlikør

Ingredienser

Fyld

Creme

Pisk æggeblommer, sukker og citronskræl til blandingen bliver lys og let. Bland mel og maizenamel forsigtigt i med en dejskraber. Tilsæt vand. Pisk æggehviderne stive, og bland dem i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande, der er smurt og drysset med mel. Bag ved 175 grader i cirka 45 minutter. Lad kagen køle.
Læg husblassen i blød i koldt vand. Hæld hytteosten i en blender, og blend den i et par minutter. Pisk hytteost, sukker, fløde og likør sammen. Tilsæt frugterne og chokoladen. Smelt husblassen over vandbad, og kom den i blandingen. Lad det køle.
Skær kagen i fire stykker. Læg dem sammen med ostecreme imellem. Lad kagen stå i køleskabet i mindst 2 timer. Smelt chokoladen i kaffen, i en gryde, ved svag varme. Tag gryden af varmen og rør margarinen i, lidt ad gangen. Rør i, indtil cremen glinser. Lad det køle.
Smør cremen over kagen og på siderne. Brug resten til pynt. Lad kagen stå i køleskabet i et døgn, inden den serveres.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.