Kage med makroner

Bund

Fyld

Pynt

Varm ovnen op til 175 grader. Rør mel, mandler, margarine, puddersukker, salt og mandelessens godt sammen. Tryk dejen ned i bunden på en lille, smurt, bradepande (30x28 cm). Bag i 8-10 minutter.
Rør sukker, citronsaft og smøreost sammen. Kom æggene i, et ad gangen, og rør godt ind imellem. Kom 1 kop kokosmel i, og hæld fyldet over bunden. Bag dette i 25 minutter. Lad kagen køle i 5-10 minutter.
Rør creme fraiche, sukker og vanilleessens sammen. Hæld det over kagen, og bag den i 5-7 minutter. Drys ½ kop kokosmel over, og lad kagen køle. Skær den derefter i firkantede stykker og servér.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.