Kokostærte

Super nem opskrift på en simpel kokostærte med en sprød og lækker bund og dejligt kokosfyld. Tærten kan serveres med lidt vaniljeis eller flødeskum til.

Til 1 tærteform

Dej

Fyld

Serveringsforslag:

Skær smør i tern, og smuldr det med melet i en skål.

Tilsæt sukker og vand. Ælt det sammen, til det lige akkurat er ensartet.

Stil tærtedejen på køl i en halv times tid.

Fordel dejen i et 24 cm tærtefad.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Kom salt, muskat, mælk og kokosmel ved, og hæld fyldet i tærtefadet.

Bag kokostærten ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.

Servér evt. med flødskum eller is.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.