Brownies med nødder

Lav hjemmelavede brownies med et stænk kaffe og smeltet mørk chokolade. Nok til en hel bradepande. Ekstra lækkert hvis man serverer med fløde eller is.

Ingredienser

Smelt 120 gram chokolade i en gryde, sammen med margarinen og kaffen. Rør sukker, 4 æg og salt sammen, indtil blandingen er let og lys. Bland den smeltede chokolade i. Bland mel og kakao sammen og kom det i chokoladeblandingen. Kom nødderne og den hakkede chokolade i til sidst.

Smør en lille bradepande med lidt margarine og hæld dejen i. Rør smøreost og cremefraiche sammen og dryp det på dejen, her og der.

Bag ved 170 grader i 40-45 minutter, eller indtil kagen slipper formen. Lad den køle i formen og skær den derefter i stykker. Servér med fløde eller is.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.