Brød med oregano (boller)

Ingredienser

Bland mælk og varmt vand sammen. Opløs gæren i blandingen. Blødgør margarinen. Bland margarine, sukker, salt, oregano, hvidløg og A38 i mælkeblandingen. Tilsæt 2/3 del af fuldkornsmelet, og halvdelen af melet. Rør det hele godt sammen. Dejen skal blive ligesom en tyk, sej grød. Drys mel over dejen, i skålen, og lad den hæve i cirka 1-1 ½ time.

Ælt dejen og tilsæt mel efter behov. Gør ikke dejen for fast. Form 24 boller og læg dem på en plade, klædt med bagepapir. Lad dem hæve i cirka 45 minutter.

Pensl med æg, og drys evt. oregano over. Bag i 15-20 minutter ved 200 grader. Servér sammen med alle slags gryderetter.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.