Abrikos-Sandwich

Dejlig sandwich med abrikosmarmelade.

Ingredienser

Mørdej: Mel og bagepulver blandes med vanilla (ca. 1 ts). Margarinen hakkes i skær ganske små skiver og kom i melet. Æg, mælk og sukker røres let sammen og æltes i melet. Dejen stilles lidt i køleskabet til den er fast. Den rulles ud til ca 2 cm tykkelse, stikkes ud til runde kager (6 cm diam.). Kagerne pensles i kanten med det sammenpiskede æg. På hveranden kage lægges 1 teskefuld marmmelade. De andre kager lægges over, og trykkes sammen i kanten med fingerne. Stil kagerne på en med bagepapirbelagt bageplade. Pensl med æggestrygelsen og drys sukker på. Kagerne bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 min.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.