Pandekager med rejer (forret)

Pandekager

Fyld

Pandekager:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, creme fraiche og æg. Smelt margarinen og kom den i. Rør det hele godt sammen. Bag 10-12 forholdsvis tykke pandekager. Spred dem ud på bordet, og lad dem køle.

Fyld:
Hak rejerne i en blender. Bland derefter rejerne med creme fraiche, dild og mayonnaise. Smør fyldet på pandekagerne, og rul dem stramt sammen. Pak hver rulle i plastfilm, og gem dem i køleskabet i 6-8 timer (eller natten over). Skær hver pandekage i 5-6 stykker. Pynt evt. hver rulle med en reje og lidt persille, sat fast med en tandstik.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.