Fiskefrikadeller i ovn

Super god opskrift på fiskefrikadeller, der bare lige skal have en stegeskorpe på panden og så steges færdige i ovnen. Det sikrer, at de er gennemstegte, og så smager de skønt.

Til 6 personer

Fedtfattig

Hak hellefisk og rejer fint. Brug evt. en blender.

Bland mel, Maizena og persille, løgpulver, salt og fiskebouillon. Kom fisken i, og rør det godt sammen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, til du opnår den rette konsistens.

Form små fiskefrikadeller af farsen. Brun dem på en pande, i lidt smør, og kom dem så i et ildfast fad. Sæt låg på (eller dæk det med sølvpapir). Steg frikadellerne færdige i ovnen.

Server fiskefrikadellerne med en god sauce og en frisk salat til.

Tip:
De kan fryses og lunes senere.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.