Fisk med bacon

Ingredienser

Skær fisken i stykker og læg den på et fad. Drys citronpeber på og hæld limesaft over. Lad fisken stå og trække i cirka 2 timer. Brug ikke salt, da baconen er saltet. Steg fisken på en meget varm pande, men pas på, at den ikke brænder på. Hæld den over i et ildfast fad, sammen med væsken fra panden. Hak hvidløget, skær champignonerne i skiver, og steg det på panden sammen med baconen. Hæld fløde over og lad den koge op. Mos æblet evt. i en blender og hæld det ved. Hæld blandingen over fisken. Kom fisken i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Servér med brød og salat.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.