Skinkehorn

Ingredienser

Fyld

Bland de tørre ingredienser sammen, men gem lidt af melet til senere. Bland vand, mælk og olie sammen og kom det i. Rør dejen sammen med grydeske. Lad dejen hæve, et lunt sted, i cirka ½ time.
Lav fyldet imens. Hak løg meget fint. Bland smøreost, løg og sennep sammen. Tilsæt skinke, indtil blandingen er tilpas tyk. Hvis den bliver for tyk, kan den udtyndes med mælk.
Rør dejen igen og tilsæt resten af melet, hvis det behøves. Rul dejen ud til en rund flade, og skær den i 8 trekanter. Fordel fyldet jævnt på de 8 trekanter, og rul dem op fra den brede ende. Læg dem på en plade, klædt med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 15 minutter.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.