Avocado med hytteost

Avocado med hytteost er en simpel, lille ret, som er nem at lave og både flot, mild, lysegrøn og cremet. På en helt almindelig dag kan det serveres med brød til, mens det på en mere ekstraordinær dag kan anrettes som forret, flot pyntet med eksempelvis friske, røde tomater og grønne krydderurter.

  • En fryd for både øjet og ganen.

Ingredienser

Til pynt

Tilbehør

Fedtfattig

Flæk avocadoerne. Tag stenen ud. Skrab forsigtig kødet ud med en teske og kom det i en dyb tallerken. Gem skallerne. Mos kødet med en gaffel. Tilsæt nogle dråber citronsaft. Bland (så bliver mosen ikke brun og grim).

Hæld lige så meget hytteost i tallerkenen, som der er avocadomos. Bland igen. Tilsæt salt og peber. Bland.

Fyld de gemte skaller med blandingen af avocado og hytteost. Dekorér med lidt grønt drys.

Servér portionsanrettet sammen med tomatbåde, citronskiver og hvad man ellers kan finde på.

Indsendt af
d.
19.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.