Andebryst med sauce

Andebryst med kartoffelmos og sirup der laves med appelsin. Steges i ovnen i kort tid efter det er brunet på panden.

Ingredienser

Riv skrællen fra appelsinen ned i en gryde og kog det, til det er blødt. Brun kødet på en pande og læg det i et ildfast fad. Steg det i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter.

Bag kartoflerne i ovnen, til de er bløde at stikke i. Skræl kartoflerne, og mos dem igennem en si. Kom lidt margarine, salt og peber i kartoffelmosen.

Smelt sukkeret på en pande og hæld eddike over. Lad dette kog ned, til det bliver til sirup. Tilsæt appelsinjuice. Lad det koge ½ ned. Kom bouillon ved, og lad det igen koge ½ ned. Tilsæt appelsinskrællen til sidst, og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
20.02.08.
Kategori: