Linsesalat

Linser, skalotteløg og hvidløg koges sammen og suppleres med chili og koriander. Dette og blandt andet asparges og cherrytomater bruges til en god salat.

Ingredienser

Fedtfattig

Kog linser, skalotteløg og hvidløg sammen, til linserne er klar (cirka 20-25 minutter). Lad dette køle. Kom chili og koriander i.

Kog asparges i letsaltet vand, lad dem køle, og skær dem derefter i tynde skiver. Skær cherrytomaterne midt over. Krydder dem med salt og peber, og bag dem i ovnen i 10 minutter ved 150 grader.

Bland basilikum og olie, og krydder det med salt og peber. Læg rucola på en tallerken, tilsæt bagte cherrytomater og asparges. Læg linsemosen ovenpå.
Pynt med lidt basilikum og krydder med basilikumblanding.

Indsendt af
d.
20.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.