Hummersuppe – Opskrift på hummersuppe

Ingredienser

  • 500 g hummer i skal
  • 1 bundt citrongræs, finthakket
  • 2 stilke timian
  • 2 stilke estragon
  • 1 gulerod, hakket
  • 3 tomater, hakkede
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 1/2 l vand
  • 300 ml mælk
  • Hummerbouillon
  • lidt olie

Brun hummeren, med skal, i lidt olie. Tilsæt vand, grøntsager og krydderier. Lad dette småkoge i 1 ½ time. Si suppen, hæld den tilbage i gryden, og kog den ½ ned. Tilsæt fløde og hummerbouillon, og lad det varme i et par minutter.

Indsendt af
d.
22.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.