Rensdyr med rødbedemos

Ingredienser

Brun rensdyrfileten på en pande i lidt margarine. Pisk sennep og æggeblommerne sammen. Vend kødet, først i mel, derefter i sennepsblandingen, og til sidst i nødderne. Læg kødet i et ildfast fad og steg ved 160 grader i 8-10 minutter.

Sauce:
Steg svampene i olie. Tilsæt eddike og lad det koge op. Tilsæt portvin og lad det koge ½ ned. Tilsæt bouillon og saucen koges ned til ¼. Kom fløde i til sidst. Smag saucen til med salt og peber.

Rødbedemos:
Blend rødbederne i en blender. Tilsæt smør og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.