Hamburgerryg i ovn
Lav din hamburgerryg i ovnen med denne opskrift.
Ingredienser
- 3 kg hamburgerryg
- 2 ds tomatpuré (små)
- 1 fl hvidtøl
- Glasering
- 1 kop brun farin
- 1/2 kop ketchup
- 1/2 kop sød sennep
- 1 1/2 kop rødvin
Kog hamburgerryggen i vand, tomatpuré og hvidtøl, ved svag varme i cirka 50 minutter. Tag den op og lad vandet dryppe af. Bland alle ingredienserne til glaseringen sammen, og pensl den på hamburgerryggen. Læg stegen i et ildfast fad. Varm ovnen op til 200 grader og sæt fadet ind. Steg i cirka 15 minutter.
- Indsendt af
- d.
- 22.02.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Kødretter ›
- Svinekød