Seafood suppe

Ingredienser

Pil løg og hvidløg, hak dem fint, og kom dem i en stor gryde, sammen med olivenolie. Lad løgene blive bløde, og tilsæt så safran og champagne. Kog det ned til ½. Kom tomater og vand i gryden. Tilsæt bouillon (fiske- og kyllingebouillon). Tilsæt krydderierne, appelsinmarmelade og smøreost. Lad dette koge i cirka 10 minutter.

Skær fisken i mundrette stykker, og kom dem i gryden. Først laks og bredflab, og derefter hummer. Kom muslingerne i til sidst, og derefter må suppen ikke koge. Tilsæt 2 spiseskefulde olivenolie, lige inden suppen serveres.

Indsendt af
d.
22.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.