Berlinerrullen

Berlinerrulle laves som en roulade og er fyldt med lækre ingredienser.

Ingredienser

Margarine, sukker og æg røres godt sammen. Mælken kommes i, og mel og bagepulver tilsættes lidt af gangen. Dejen æltes godt og kommes på pergamentpapir eller bagepapir, der er drysset med lidt mel.

Dejen rulles ud til en stor tynd flade og pensles med margarine, hvorefter fyldet fordeles jævnt over dejen. Det hele rulles sammen til en roulade, der pensles med lidt mælk og drysses med kanel og sukker.

Bages på ovnens midterste rille ved 225 grader (Forvarmet) i ca 30 minutter. Kan evt serveres med kold flødeskum.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.