Créme brulée – Opskrift på créme brulée

Den klassiske opskrift på creme brulee med fløde, mælk, vanilje, sukker og æggeblommer.

Ingredienser

Varm ovnen op til 150 grader, og hæld vand i en bradepande. Kog vanillestangen sammen med mælken, fløden og halvdelen af sukkeret. Lad blandingen køle lidt.

Pisk æggeblommerne let sammen med resten af sukkeret. Tag vanillestangen op af flødeblandingen. Hæld forsigtigt flødeblandingen og æggeblandingen sammen. Kom den i et par mindre, ildfaste forme.

Sæt formene i bradepanden (med vandet) og bag, indtil blandingen bliver stiv. Lad det køle. Drys lidt sukker over og lad det smelte, enten i ovnen (brug grillindstillingen), eller med gasbrænder.

Indsendt af
d.
22.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.