Oksefilet med bourgognesauce

Ingredienser

Sauce

Kød:
Afpuds kødet og brun det på en pande, i smør og olie. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og steg i ovnen, ved 120 grader (forvarmet ovn) i 30-40 minutter, eller indtil kernevarmen er 57 grader. Lad kødet stå i 10 minutter inden det skæres.

Sauce:
Brun bacon, skalotteløg og champignon, i olie, i en gryde, i 1 minut. Tilsæt krydderier, tomatpuré, rødvin og eddike. Kog saucen ¾ ned. Tilsæt bouillon. Jævn saucen. Tag gryden af varmen, og pisk det kolde smør i.

Indsendt af
d.
22.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.