Mørbrad med ananas

En dejlig opskrift på svinemørbrad med blandt andet bacon og ananas. Kan serveres med ris eller kartofler efter smag.

Til 6 personer

Bacon ristes på en tør pande. Løg i skiver tilsættes og brunes lidt. Mørbraderne skæres i cirka 1 cm tykke skiver, og brunes. Lad skiverne stege i cirka 4 minutter. Derefter tilsættes karry, salt og peber. Rør godt rundt. Champignon og tomater skæres i kvarte, og kommes på panden. Ananas skæres i små stykker og tilsættes. Dernæst tilsættes fløde og bouillon. Lad det hele simre i cirka 10 minutter. Jævnes lidt med maizena.

Tilbehør ris eller kartofler, ærter og majs.

Indsendt af
d.
25.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.