Gløggpærer

Pærer koges i en lage af solbærsaft og krydderier. Serveres med flødeksum til.

Ingredienser

  • 4 stk pære (Friske)
  • 3 dl vand
  • 1 Deciliter Koncentreret solbærsaft
  • 1 Stk Stang hel kanel
  • 7 stk nelliker
  • 1 Stk Hel Ingefær
  • 7 Stk Kardemommekerner
  • 2 dl piskefløde

Bland vand, saft og krydderier i en gryde og lad det koge i ca 10
min. Skræl pærerne, halver dem og tag kernehuset ud. Læg pærerne i
kogelagen og kog dem møre i ca 10 min.

Kom pærerne op i en skål. Kog lagen ind, så den bliver sirupagtig,
og hæld den derpå over pærerne, lad dem køle af. Pisk fløden til skum
og server den til.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.